Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Sosyal Güvenlik Haftasını Kutladı

yuksekokulumuz-muhasebe-ve-vergi-bolumu-sosyal-guvenlik-haftasini-kutladi

Her yıl 16 Mayıs’ı içine alan haftanın Sosyal Güvenlik Haftası olarak kutlanması sebebiyle Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü, Şırnak Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret etti. Ziyarete Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirin Sökmen,  Muhasebe ve Vergi bölümü bölüm başkanı Öğr. Gör. Mert Baran Tunçel ve bölüm öğrencileri katıldı.

\n\n

Şırnak SGK İl Müdürü Yahya Beroje’nin ziyarette yaptığı konuşmada, insanlarımızın geleceği ve huzuru konusunda toplumun her kesimine dokunan, temas eden sosyal güvenlik teşkilatının çok önemli bir görevi ifa ettiğini söyledi. Muhasebe ve Vergi bölümü hakkında da fikirlerini beyan eden Sayın Beroje, bölümün işletmeler için can damarı olduğunu, iş imkanlarının fazla olduğunu ve hayatın her alanında çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

\n\n

Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirin Sökmen ise, ‘‘Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyor, böylesine önemli bir görev yürüten teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi. 

\n\n

Ziyaret, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Yahya Beroje ile Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirin Sökmen, Öğr. Gör. Mert Baran Tunçel ve bölüm öğrencileri arasındaki iyi dilekler ile sona erdi.

30.05.2022 |  Şırnak Meslek Yüksekokulu