Usta Öğreticilik Belgesi Hakkında Duyuru

Yüksekokulumuzdan mezun durumunda olan ve Meslek Lisesi mezunu olmayan öğrencilerimiz, Usta Öğreticilik Belgesi için başvuru yapabilirler. Ön lisans programı mezunları (Meslek Lisesi mezunu olmayanlar) için gerekli olan başvuru evrakları ile başvuru yapacağınız kurum aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Gerekli Belgeler (Önlisans Mezunları için)Başvuru Yapılacak Kurum ve Adresi
Kimlik Fotokopisi            Şırnak Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü
1 Adet Vesikalık Fotoğraf

Bahçelievler Mah. Küçük Sanayi Sitesi yanı No: 101

Tel: 0486 221 10 21

Diploma Fotokopisi (e-Devlet çıktısı kabul edilir) veya Geçici Mezuniyet Belgesi

Meslek Lisesi mezunu olan öğrencilerimiz, Yüksekokulumuzdan mezun olmayı beklemeden, Usta Öğreticilik Belgesi için başvuru yapabilmektedirler. Meslek lisesi mezunu olan öğrencilerimiz (ve varsa meslek lisesi mezunu yakınları ile arkadaşları) için gerekli olan başvuru evrakları ile başvuru yapacağınız kurum aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Gerekli Belgeler (Meslek Lisesi Mezunları için)Başvuru Yapılacak Kurum ve Adresi
Kimlik Fotokopisi            Şırnak Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü
1 Adet Vesikalık Fotoğraf

Bahçelievler Mah. Küçük Sanayi Sitesi yanı No: 101

Tel: 0486 221 10 21

Diploma Fotokopisi (e-Devlet çıktısı kabul edilir)
İş Yeri Açma Belgesi (e-Devlet çıktısı kabul edilir)

NOT: Şırnak dışında ikamet eden öğrencilerimiz (ve varsa öğrencilerimizin yakınları veya arkadaşları) bulundukları İl veya İlçe Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvuru yapabilirler.

25.06.2023 |  Şırnak Meslek Yüksekokulu