Şırnak TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

sirnak-tobb-mesleki-ve-teknik-anadolu-lisesi-yuksekokulumuzu-ziyaret-etti

Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından, Şırnak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden gelen öğrencilere Muhasebe ve Vergi Bölümü’nün tanıtımı yapıldı.

\n\n

Yüksekokulumuzda düzenlenen tanıtım programına Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirin Sökmen, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mert Baran Tunçel, Muhasebe ve Vergi Bölümü bölüm hocaları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

\n\n

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Şirin Sökmen, ‘‘Öncelikle sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Şırnak Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin nitelikli bir şekilde yetişmesi ve ülkelerine faydalı bireyler olabilmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda ŞÜ-DER(Şırnak Üniversitesi Derneği)’i kurduk. Başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yeni dönemden itibaren bu dernek kapsamında burs vereceğiz. Sizler başarılı olmak için çok çalışın ve gerisini bize bırakın. Yüksekokulumuz bünyesindeki bölümlerden her yıl erasmus programı kapsamında öğrencilerimizi yurt dışına göndererek muhteşem deneyimler elde etmelerini sağlıyoruz. " dedi. 

\n\n

Müdür yardımcımız aynı zamanda Muhasebe ve Vergi Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mert Baran Tunçel ise, ‘‘Muhasebe ve Vergi Bölümü 22 farklı bölüme DGS ile geçiş hakkı sağlamaktadır. Bölümümüz öğrencileri ilgili sınavlarda başarılı olmaları halinde Akademisyen, Finans Yöneticisi veya Mali Müşavir olabilirler. Tercihlerinizi yaparken toplumsal baskıların yanı sıra kapsamlı bir şekilde araştırma yapmanızı öneriyorum. Lütfen bölümlerin son atama dönemlerinde kaç puanla ve kaç kişiyi atadığını detaylı bir şekilde inceleyin. Biz bölüm olarak birçok bölümün aksine hem kamuda hem de özelde sizlere fırsatlar sunuyoruz. Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız, " dedi. 

\n\n

Program soru cevap ile son buldu.

5.06.2022 |  Şırnak Meslek Yüksekokulu