Meslek Yüksekokulumuzun Mezuniyet Sevinci

meslek-yuksekokulumuzun-mezuniyet-sevinci

Şırnak Üniversitesi 2022 - 2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. E. Mustafa Eyyuboğlu, Şırnak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ferhat Şirin Sökmen, üniversitemizin akademik ve idari personelleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törenin açılış konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, mezun olan öğrencilere hitap ederek, gelecek hedeflerinde başarılar diledi.

Meslek Yüksekokulumuzu Elektrik ve Enerji bölümü öğrencisi Ömer Faruk Özer birincilikle,   Mülkiyet Koruma ve Özel Güvenlik bölümü öğrencilerinden Serbest Tatar ikincilikle ve Bişeng Ülger ise Üçüncülükle tamamlamıştır. Ayrıca Elektrik ve Enerji bölümü öğrencisi Ömer Faruk Özer, üniversitemiz üçüncüsü olmayı da başarmıştır. Öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Mezuniyet töreni, öğrencilere diploma dağıtımının ardından öğrencilerin birlikte kep atması ve müzik dinletisi ile sona erdi.

12.06.2023 |  Şırnak Meslek Yüksekokulu