Ders Kayıt, Muafiyet ve İntibak İşlemleri Duyurusu

Değerli Öğrencilerimiz, 

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi ders kayıtları 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Yüksekokulumuz Bölümlerine yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimizin güz dönemi ders kayıtları Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. 2. sınıf öğrencilerimiz ders kayıtlarını (aşağıda paylaşılan Ders Kayıt Kılavuzu'nu inceleyerek) kendileri yapmaları gerekmektedir.

Ders Kayıt Kılavuzu için Tıklayınız.

Yukarıda belirtilen ders kayıt tarihlerinde ders kaydınızı yap(a)madığınız takdirde, Mazeretli Ders Kaydı yapabilmeniz için 02-06 Ekim 2023 tarihleri arasında Mazeretli Ders Kayıt dilekçesi ile Yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvurularınız, Yüksekokulumuzun ilgili kurulları tarafından değerlendirilip kabul edildikten sonra ders kaydınızı yapabileceksiniz.

Mazeretli Ders Kayıt Dilekçesi için Tıklayınız.

Daha önce Üniversite eğitimi alan 1. sınıf öğrencilerimiz, önceki eğitimlerinde almış oldukları derslerden Muafiyet talepleri için 02-13 Ekim 2023 tarihleri arasında (aşağıda paylaşılan Ders Muafiyet ve İntibak Yönergesini inceleyerek) Ders Muafiyet ve İntibak dilekçesi ile Yüksekokulumuz öğrenci işlerine başvuru yapmanız gerekmektedir. Muafiyet değerlendirme sonuçlarınız  (Danışman hocanızdan öğrenebilirsiniz) açıklanıncaya kadar muafiyet talep ettiğiniz derslere katılma zorunluluğunuz bulunmaktadır. 

Ders Muafiyet ve İntibak Yönergesi için Tıklayınız.

Ders Muafiyet ve İntibak Dilekçesi için Tıklayınız.


8.09.2023 |  Şırnak Meslek Yüksekokulu